Doris Lecher

Doris Lecher

Doris Lecher was born in 1962 in Zurich. She studied illustration at the Parsons School of Design in New York. Today she illustrates storybooks and works for several educational publishers. Her most recent illustrations for Nagel & Kimche are featured in Die schönsten Märchen der Schweiz (2012) . She lives in Oberwil close to Basel.

Doris Lecher

Awards

Bibliographie

Im Nagel & Kimche Verlag sind erschienen:
2012 Die schönsten Märchen der Schweiz.

Weitere Veröffentlichungen (Auswahl):
1992 Angelita's Magic Yarn.
1997 Ich will Wurst.
1999 Ein neues Haus für Charlie
2000 Ich! Marleen, die Mittelmaus.
2000 Fabula.
2002 Verhexte Weihnachten.
2004 Filu Fuchs verhühnert alles.
2004 Gewalt? Halt!
2005 Das bunte ABC-Such-Bilderbuch.
2006 Vladin Drachenheld.
2008 Gesucht: Eierdieb.
2009 Ich bau mir mein Haustier.
2010 Was ist denn das?
2011 Peter und Wuff.